Myynti: 09 4780 5530 | myynti@perkko.fi

ICT-kumppanisi Hesingissä ja Turussa

ICT-palvelut

Ketterästi suunnitellut ICT-ratkaisut sujuvoittavat yritysten toimintaa arjen haasteissa

Hyvin suunnitellut ICT-palvelut kasvattavat työn tuottavuutta ja lisäävät työssä viihtymistä modernisoitujen työtapojen avulla. Kartoitamme tarpeet yrityskohtaisesti ja joustavasti ja toteutamme ne hyvällä tekemisen meiningillä – henkilökohtaisesti. Olipa tarpeissasi sitten perinteinen konesalipalvelu, tietoturvapalvelut, Microsoft 365 -ympäristö tai pilvipalvelut – tai sitten asiantuntijapalvelut, kun tarvitset näkemystä ja kokemusta erilaisten ratkaisujen suunnitteluun.

Ulkoistaminen

ICT-palvelut ulkoistamalla saavutat kustannustehokkuutta

ICT on yrityksen liiketoiminnan perusta, jos jokin osa ei toimi, niin sillä on suora vaikutus liiketoimintaan. Laajan kokemuksen omaavat asiantuntijamme tunnistavat nopeasti ongelman aiheuttajat ja pystyvät korjaamaan järjestelmän virheet tehokkaasti etänä tai paikan päällä. Kustannustehokkaan työympäristön avaintekijät ovat ajantasaiset järjestelmät, keskitetty IT-tuki ja -ylläpito sekä sujuvien työtapojen mahdollistaminen. 

Tiedon jakaminen ja tiedonhallinta ICT
Tiedon jakaminen ja tiedonhallinta ICT

Helpdesk

Tukipalvelut aina lähettyvillä

Perävalojen näkyessä, jäljelle jää toimiva puhelinlinja ja etäyhteys toimistosi tietokoneeseen ongelmatilanteiden varalta. Mahdollistamme asiakkaan työnteon jatkumisen tiukassakin paikassa katkeamattomana sekä toimimme ohjaavana ja opastavana tukena järjestelmien sekä ohjelmien käytössä – kuuluisalla avaimet käteen -periaatteella.

Kun asiantuntijamme ovat yhteydessä käyttäjiin, niin huomaamme usein kehitystarpeita keskustellessamme käyttäjien kanssa. Viemme käyttäjien ehdottamat kehitysehdotukset, sekä huomaamamme kehitystarpeet yrityksen johdon tietoon ja keskusteltavaksi.

ICT-tuki on siis käytännössä liiketoiminnan tukemista, vähentämällä häiriöitä, kehittämällä järjestelmiä ja pyrkimällä mahdollistamaan käyttäjän keskeytyksettömän työskentelyn – mahdollistamme sujuvaa liiketoimintaa.

Laitehankinnat

Laitteet ripeästi toimitettuna ovelle

Yksi toimistolta on tottunut HP:n läppäriin ja toinen Lenovon kannettavaan. Tietokoneen lisäksi toimistolle tarvitaan laitteisiin sopivat adapterit, lisänäytöt sekä telakat. Laitteet tilaat kätevästi tiliasiakkaanamme verkkokaupastamme perkkokauppa.com. Pakkaamme ja toimitamme tilaukset nopeasti, jopa seuraavaksi päiväksi toimistolle!

Tietokoneet toimitetaan käyttövalmiiksi asennettuina siten, että käyttäjän aikaa ei kulu tietokoneen käyttöönoton yhteydessä. Tietokoneet liitetään valvonta- ja ylläpitojärjestelmään, joka huolehtii automaattisesti päivityksistä ja pitää tietokoneen tietoturvallisena. Lisäksi saamme raportin kaikista poikkeamista päivittäin.

Mikäli et ole vielä tiliasiakas, voit perustaa sellaisen itsellesi ottamalla yhteyttä myyntiin. Myynnin yhteystiedot löydät täältä.

Tiedon jakaminen ja tiedonhallinta ICT
Tiedon jakaminen ja tiedonhallinta ICT

Netti & yhteydet

Toimiston verkkoyhteys

Luotettava verkkoyhteys mahdollistaa keskeytyksettömän työskentelyn kriittisissä tilanteissa. Sujuva, ja tarpeeksi nopea netti toimistossa säästää sekä työntekijöiden aikaa ja hermoja. Myyjämme tulee paikan päälle ja kartoittaa nykytilanteen, jonka pohjalta pystymme tekemään verkon toteutussuunnitelman sekä antamaan laitesuositukset. 

Käsi kädessä hyvin suunnitellun verkkoinfrastruktuurin kanssa kulkee tietysti tietoturva, jonka yhdistämme kokonaisuuteen täyden suorituskyvyn mahdollistamiseksi.

Käyttöönotto

Koulutus uusien sovellusten ja laitteiden käyttöön

Nopeasti muuttuva IT-ympäristö haastaa henkilöstön ajanhallintaa, kun työt pitäisi hoitaa ja siinä sivussa opetella vielä uusia ohjelmiakin. Ulkoistamalla järjestelmien käyttöönoton saat pidettyä henkilöstön mukana rattailla.

Tietoturvapalvelut

Yrityksen tietoturvan varmistaminen on verrattavissa vakuutukseen, sen huono taso voi johtaa valtaviin menetyksiin tai pahimmassa skenaariossa jopa liiketoiminnan lopettamiseen. Erityisesti hybridityöskentelyssä tulee ottaa huomioon se, pystytkö sinä työnantajana takaama tietoturvallisen työskentelyn.

Microsoft 365

Microsoft 365 on yrityksemme ja emoyhtiömme jokapäiväinen työkalu. Käyttäjille se näyttäytyy muun muassa Wordilla dokumenttien tuottamisessa, sähköpostien lähettämisessä ja vastaanottamisessa Outlookilla sekä kokousten järjestämisessä Teamsin avulla. Samalla se on myös paljon muuta! 

Bookkaa aika ammattilaiselle

Tai lähetä lomake