Ergonomia ja viihtyisyys on osa toimivan työtilan suunnittelua. Toimitamme kalusteratkaisut kaikkiin työtiloihin niin toimistoille kuin kodin etätyöpisteelle. Säädettävä työpöytä mahdollistaa työskentelyasennon vaihtamisen ja näinollen lisää viihtyvyyttä, vähentää lihasjumeja ja tehostaa työntekoa. Myös tilan ilmanlaatuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä mikään ei vie energiaa varmemmin, kuin tunkkainen ja pölyinen toimistoilma.

Alta löydät ratkaisumme nykyajan toimistotiloihin.

Tarve toimivammille työtiloille?

Gree Lasso suurtehoilmanpuhdistin

Gree Lasso on edistyksellinen ilmanpuhdistin, joka poistaa pienhiukkasten lisäksi homeitiöt, bakteerit ja jopa virukset – tutkitusti.

Lasso suurtehoilmanpuhdistin tuottaa turvallisemman ympäristön:

Työtilojen kalusteet

SELKAlla on vuosikymmenten kokemus julkitilojen kalusteratkaisuista ja kaikki tuotteet on suunniteltu työergonomiaa ja mukavuutta ajatellen. Anna myyjiemme ratkaista kalustehaasteesi toimistolla tai kodin etätyöpisteessä, sillä sujuvan työnteon edellytys on toimiva työpiste sekä mukava työskentelyasento. Tutustutamme sinut mielellämme SELKAn monikäyttöisiin kalusteisiin, joiden suunnittelussa ei ole tingitty laadusta tai tyylistä!

Tutustu korkeussäädettäviin MAHTUVA- ja SOPIVA-pöytiin Perkkokaupassa.