Myynti: 09 4780 5530 | myynti@perkko.fi

ICT-kumppanisi Hesingissä ja Turussa

Brother-laitteet

Brother tulostimet, skannerit, tarratulostimet ja lisätarvikkeet laitteisiin

Brother on suunnitellut teknologisia ratkaisuja jo yli 100 vuoden ajan. Brotherin tuotteilla löydämme toimistoosi sopivat tulostimet, tarra- ja etikettitulostimet, skannerit sekä tarvikkeet ja lisävarusteet laitteisiin. Tulostatko suuria määriä? Tarvitsetko yhden laitteen kaikille toiminnoille? – Mikäli puolestaan pyrit paperisesta aineistosta digitaaliseen, oikeanlaisella skannerilla asioiden digitointi sujuu näppärästi.

Brother

Tulostimet

Brotherin valikoimista löydät lasertulostimet, mustesuihkutulostimet ja mobiilitulostimet. Tarvitsetko tulostinta asiakirjojen vai kuvien tulostamiseen? Riittääkö sinulle A4-tulostus vai tarvitsetko isompia paperikokoja?

Brother tulostin
Brother lasertulostin

Lasertulostimet

Brother monitoimitulostin

Monitoimitulostimet

Brother mustesuihkutulostimet

Mustesuihkutulostimet

Brother mobiilitulostin

Mobiilitulostimet

Tulostimet ammattikäyttöön

Kartoittaessa juuri teidän yritysympäristöön sopivaa laitetta Brotherin valikoimista, otamme huomioon oikean tulostustekniikan, tulostustarpeen volyymin sekä muut vaatimukset.

Brother

Skannerit

Käytätkö skanneria tien päällä, toimistossa vai kotona? Tarve määrittelee sen, kannattaako investoida ennemmin mobiiliskanneriin vai työpöytäskanneriin. Asiakirjojen digitointi onnistuu vaivattomasti oikeanlaisilla työvälineillä.

Brother skannerit
Brother työpöytäskanneri

Työpöytäskannerit

Työpöytäskanneri sopii niin kotiin kuin toimistolle. Sen avulla muutat helposti asiakirjat tai kuvat digitaalisiksi tiedostoiksi. Skannaa suoraan tietokoneelle, pilvipalveluun, verkkoon tai USB:lle. Brotherin skannereissa on korjaavia toimintoja, jotka parantavat skannatessa digitaalisen tiedoston laatua.

Brotherin työpöytäskannerilla pystyt...

Brother mobiiliskanneri

Mobiiliskannerit

Mobiiliskannerilla voit muuttaa tiedostot digitaalisiksi missä ja milloin tahansa. Se on hyvä valinta autoon tai liikkuvaan työhön kuljetettavaksi vaikka käsilaukussa. Valittavana on akku- tai verkkovirtaa käyttäviä malleja.

Brotherin mobiiliskanneri...

Haluan kartoituksen...

Tiedän jo mitä tarvitsen...